MNVH

 

2021-2027 stratégia

 

2021-2027 projektek

A 2021-2027 IDŐSZAK PROJEKTSZINTŰ ELŐKÉSZÍTÉSE FEJÉR MEGYÉBEN

Foglalkoztatás

Megyei identitás erősítése

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Elbírálták a „Hagyomány - Érték - Minőség” jegyében, a "Fejér Termék" Elismerés 2021. elnyerésére beérkezett pályázatokat a Megyeházán
2021.06.23. 11:16

 A Fejér Megyei Önkormányzat „Fejér Termék” Elismerés elnyerésére második alkalommal hirdetett pályázatot két kategóriában. A minősítés célja a figyelem felhívása a Fejér megyében előállított helyi élelmiszerekre és kézműves termékekre, valamint a „Hagyomány - Érték - Minőség”, a Fejér Termék Program három alappillérének való megfeleltetés. 
A Fejér Megyei Önkormányzat „Fejér Termék” Elismerés 2021. elnyerésére két kategóriában: feldolgozott élelmiszer termék és kézműves ipari termék kategóriákban hirdetett pályázatot.
A március 31-ig, Fejér megye 15 településéről beérkezett 16 pályázatot június 21-én délelőtt a Fejér Termék Bizottság tagjai zárt ülésen bírálták a Megyeházán.
Az elismerést - a Fejér Megyei Önkormányzat nevében - a Fejér Termék Bizottság minden évben egyszer ítéli oda. Az elismerésben részesült pályázók az elismerést marketing munkájukban megjeleníthetik, felhasználhatják.
A Fejér Megyei Önkormányzat/Fejér Termék/Hírek és a Megyekorzó közösségi oldalán a következő napokban bemutatjuk a Fejér Termék 2021 pályázatait készítőikkel együtt, s természetesen az elérhetőségeiket is.
 
Tartsanak velünk a Fejér megyei termékek közötti kalandozásban!
 
 
 
 

Keresés

Tájékoztatás

Kincsestáj kerékpárút

 

FELHÍVÁS


 

Foglalkoztat. Paktum

Mór-Bodajk kerékp. út

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

Kerékpárút-fejlesztés

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2022

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP