MNVH

 

2021-2027 stratégia

 

2021-2027 projektek

A 2021-2027 IDŐSZAK PROJEKTSZINTŰ ELŐKÉSZÍTÉSE FEJÉR MEGYÉBEN

Foglalkoztatás

Megyei identitás erősítése

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Év végi közgyűlés karácsonyi műsorral
2022.12.16. 13:37

A 2022-es esztendő utolsó ülését tartotta csütörtökön a Fejér Megyei Közgyűlés, melyen jelen volt Spányi Antal megyéspüspök, Törő Gábor és Tessely Zoltán országgyűlési képviselők, Dr. Simon László főispán és Dr. Tanárki Gábor, a Fejér Megyei Kormányhivatal igazgatója. Visszatérve a régi szép hagyományhoz, karácsonyi műsorral vette kezdetét az év utolsó tanácskozása. 
A napirendi pontok tárgyalása előtt, a közgyűlés elején, a Velencei Gyermekotthon lakóinak kedves, megható előadását, és a Sárvíz Alapfokú Művészeti Iskola színvonalas műsorát élvezhették a közgyűlés résztvevői a Megyeháza Dísztermében.


Az ünnepi műsort követően a napirendi pontok megtárgyalásával megkezdődött az érdemi munka.

 
A megye közgyűlése döntött egyebek mellett a Magyar Mentő Alapítvány támogatásáról. A Dunaújváros és környéke hajléktalan embereit segítő alapítvány számára 390 ezer forint támogatásról határozott a testület, melynek köszönhetően a szervezet munkatársai december 23-án 300 adag meleg ételt osztanak ki a rászoruló emberek számára. Az esztendő utolsó közgyűlésén éves beszámolókat hallgatott meg a közgyűlés, illetve zárt ülésen határoztak települési többletforrás biztosításáról TOP projekt esetében.

Keresés

Tájékoztatás

Kincsestáj kerékpárút

 

FELHÍVÁS


 

Foglalkoztat. Paktum

Mór-Bodajk kerékp. út

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

Kerékpárút-fejlesztés

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2022

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP