Isten hozta nálunk!
Önkormányzat
- Fejér Megyei Önkormányzat
- Duna-mente - Fejér megye különleges gazdasági övezet
- Nemzetiségi Önkormányzatok
- Velencei-tó és Térsége, Váli-völgy, Vértes Térségi Fejlesztési Tanács
- Albensis Fejér Megyei Területfejlesztési Nonprofit Kft.
- Fejér Megyei Értéktár
- Fejér Megyei Foglalkoztatási Partnerség 2021-2027
- Fejér Megyei Foglalkoztatási Paktum
- Választás
- Kapcsolat
- Közérdekű adatok
- Fejér Megyei Klímastratégia és Éghajlatváltozási Platform
- Fejér megyei felzárkóztatás- politikai együttműködés fejlesztése
- kitüntető cím és díjak
- A 2021-2027 tervezési időszak stratégiai szintű előkészítése Fejér megyében
- A 2021-2027 időszak projektszintű előkészítése Fejér megyében
- Kincsestáj kerékpárút
- Fejér megyei identitás elősegítése térségi szemléletben
- Fejér megye és Tusnádfürdő testvérkapcsolata
- Mór-Bodajk kerékpárút
- E-önkormányzat
Foglalkoztatás
KÖZADATKERESŐ
Közhírré tétetik
I. Bemutatkoznak a Fejér Termék 2021. pályázat készítői
2021.06.28. 07:14
Pusztaszabolcsi Agrár Zrt. – „Pusztaszabolcsi sajt”
A „Pusztaszabolcsi sajt” egy egyedi kézműves sajt. Alapanyaga extra minőségű, saját termesztésű tehéntejből készül. A tehénállomány takarmányát helyben termelik meg, saját előállítású, jó minőségű fűfélékre alapozott takarmányozási technológiát alkalmaznak. A feldolgozott termékeket saját márkás üzleteikben illetve viszonteladókon keresztül értékesítik.
Elérhetőség: 06 30 90 22 895, margit.sziebler@pagrar.hu
Nagy Istvánné Göde Rozália – kecskesavó karamell
Nagy Istvánné Göde Rozália évek óta foglalkozik saját előállítású termékekkel. Az általa készített termékek hagyományos eljárással készülnek, tartósítószert és adalékanyagot nem tartalmaznak.
Elérhetőség: 06 20 380 3367, polgardikecske@gmail.com
Kovács Rita – Otthelo lekvár, Egri bikavér lekvár
Kovács Rita az Otthelo lekvárt édesapja saját termesztésű szőlőjéből készíti, nagymamájától tanult módszerrel. Az Egri bikavér lekvár saját ötlet alapján készül.
Elérhetőség: 06 30 6550 780, ritter.kovacs@gmail.com