MNVH

 

2021-2027 stratégia

 

2021-2027 projektek

A 2021-2027 IDŐSZAK PROJEKTSZINTŰ ELŐKÉSZÍTÉSE FEJÉR MEGYÉBEN

Foglalkoztatás

Megyei identitás erősítése

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Fejér termék - szellemiség

Nincs mennyeibb a nagymama lekvárjánál, a barátunk főzte pálinka váltja ki bensőnkben a legfinomabb bizsergést. Mi rejlik a hozzánk közel állók által készített dolgokban? Mitől többek a tucatnál? A gondoskodó figyelem az, ami a felhasznált alapanyagokat, a technológiát, az átvett tradíciókat és a korszerű ismereteket ötvözi. A munka szeretete pedig, akár a só a levesben, nélkülözhetetlen hozzáadott érték.
 
Elhatároztuk, hogy felkutatjuk Fejér megyében azokat az őstermelőket, vállalkozókat, akik abban a szellemiségben készítik termékeiket, amelyikben a nagymamák lekvárja és a barátok pálinkája is létrejön.
 
A magyar vidék hajdan Európa éléskamrája volt, de még a közelebbi múltban is képes volt terményeivel, termékeivel ellátni a vásárlókat. Vétek lenne a vidéki emberek értékteremtő munkáját, ötletességét parlagon hagyni – célunk, hogy segítsük a kiváló magyar termékek választékának bővülését, új munkahelyek teremtését. Minden egyes alkalommal, amikor Ön Fejér terméket visz haza, ezt a szándékot erősíti.
 

a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke
 
Aktualitások >>>                      Termékekek>>>
 

Keresés

Tájékoztatás

Kincsestáj kerékpárút

 

FELHÍVÁS


 

Foglalkoztat. Paktum

Mór-Bodajk kerékp. út

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

Kerékpárút-fejlesztés

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2022

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP