Isten hozta nálunk!
Önkormányzat
- Fejér Megyei Önkormányzat
- Duna-mente - Fejér megye különleges gazdasági övezet
- Nemzetiségi Önkormányzatok
- Velencei-tó és Térsége, Váli-völgy, Vértes Térségi Fejlesztési Tanács
- Albensis Fejér Megyei Területfejlesztési Nonprofit Kft.
- Fejér Megyei Értéktár
- Fejér Megyei Foglalkoztatási Partnerség 2021-2027
- Fejér Megyei Foglalkoztatási Paktum
- Választás
- Kapcsolat
- Közérdekű adatok
- Fejér Megyei Klímastratégia és Éghajlatváltozási Platform
- Fejér megyei felzárkóztatás- politikai együttműködés fejlesztése
- kitüntető cím és díjak
- A 2021-2027 tervezési időszak stratégiai szintű előkészítése Fejér megyében
- A 2021-2027 időszak projektszintű előkészítése Fejér megyében
- Kincsestáj kerékpárút
- Fejér megyei identitás elősegítése térségi szemléletben
- Fejér megye és Tusnádfürdő testvérkapcsolata
- Mór-Bodajk kerékpárút
- E-önkormányzat
Foglalkoztatás
KÖZADATKERESŐ
Közhírré tétetik
Saját, szójamentesen nevelt sertések húsát dolgozzák fel, melyből kevés zsír hozzáadásával csemege és csípős kolbász készül. Ügyelnek arra is, hogy a fűszerek túlnyomó részét is helyi termelőktől szerezzék be. Hagyományos kézi töltővel töltik a vékony sertésbélbe a kolbászhúst, mely mentes tartósítószertől, adalékanyagtól. Szárítás után hidegfüstre kerül a termék. A füstölés során kiszűrik a kátrányt, így teljesen egészséges füstöltkolbász kerül a fogyasztók asztalára. A sertés comb és lapocka részéből nagyszülőktől örökölt módon füstöltsönkát készítenek.
Elérhetőség: FB: Lángföldi Finomságok
Magyaralmási Agrár Zrt. – Pater sajtcsaláddal pályázott
A Pater félkemény és kemény, röglyukas kézműves sajtot kizárólag Magyaralmáson készítik. A 19. század végéről és a 20. század elejéről származó leírások alapján ihletett sajt különlegessége a tradíción alapuló egyszerűségében és szakértelmen alapuló kézműves készítési módszerekben rejlik.
A Pater sajtcsalád termékei három érési idővel kerülhetnek a fogyasztókhoz: 2-3, 6-7 hónapos és a legalább 9 hónapos zsírszegény. A Pater-Light zsírszegény, félkemény, röglyukas kézműves sajt 58%-kal kevesebb zsírt és 35%-kal kevesebb energiát tartalmaz.
A Pater sajtok között mindenki rátalál a kedvencére!
Elérhetőség: magyaralmasiagrarzrt@magyaralmasitejtermek.hu