MNVH

 

2021-2027 stratégia

 

2021-2027 projektek

A 2021-2027 IDŐSZAK PROJEKTSZINTŰ ELŐKÉSZÍTÉSE FEJÉR MEGYÉBEN

Foglalkoztatás

Megyei identitás erősítése

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Szeretetvendégség Dunaújvárosban
2023.01.17. 18:19

A Magyar Mentőszolgálat Alapítvány, a Fejér Megyei Önkormányzat, a Szegényeket Támogató Alapítvány, a Fidesz Fejér 04. választókerületi szervezete és a Jövő Új-városáért Egyesület szervezésében Karácsonyi szeretetvendégségre várták Dunaújváros és térsége rászorulóit december 23-án. Több mint ezer adag főtt ételt osztottak szét a szervezők. 
A 300 adag babgulyást és forró teát, valamint a további 1000 adag becsomagolt székelykáposztát osztott ki karácsony előtt Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, Dr. Mészáros Lajos, a térség országgyűlési képviselője, a Magyar Mentőszolgálat Alapítvány és a Szegényeket Támogató Alapítvány munkatársai, valamint a Fidesz dunaújvárosi szervezetének és a Jövő Új-városáért Egyesületnek a tagjai.


Mint azt Dr. Molnár Krisztián elmondta, fontos, hogy azokra az embertársainkra is gondoljunk, akik nehezebb helyzetben vannak, és arra bíztatott mindenkit, hogy lehetőségeihez mérten segítse a rászorulókat, ne csak ünnepek idején, hanem az egész esztendőben.


A megmaradt adagok sem vesztek kárba: a Jószolgálati Otthon és a Családok Átmeneti Otthona lakói számára szállították ki a szervezők.
 

Keresés

Tájékoztatás

Kincsestáj kerékpárút

 

FELHÍVÁS


 

Foglalkoztat. Paktum

Mór-Bodajk kerékp. út

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

Kerékpárút-fejlesztés

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2022

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP