MNVH

 

2021-2027 stratégia

 

2021-2027 projektek

A 2021-2027 IDŐSZAK PROJEKTSZINTŰ ELŐKÉSZÍTÉSE FEJÉR MEGYÉBEN

Foglalkoztatás

Megyei identitás erősítése

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Udvari játszó- és sporteszközöket kaptak a Velencei Gyermekotthon lakói
2022.12.20. 12:47

A Fejér Megyei Önkormányzat, közös kezdeményezésként Tessely Zoltán országgyűlési képviselővel, ebben az esztendőben is jótékony célú adománnyal tette szebbé a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Otthon Velencei Gyermekotthona lakóinak Karácsonyát. A kezdeményezéshez idén a Pusztaszabolcsi Agrár Zrt., valamint Varga Imre, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Fejér megyei elnöke is csatlakozott. Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, és Tessely Zoltán országgyűlési képviselő kedden adta át ajándékait a Velencei Gyermekotthonban.  Több éves hagyomány, hogy a Fejér Megyei Önkormányzat – Tessely Zoltán országgyűlési képviselővel közösen – ajándékokkal igyekszik szebbé tenni az intézmény kis lakóinak karácsonyát. A gyümölcsök, édességek és meleg holmi mellett ebben az esztendőben udvari játszó- és sporteszközöket kaptak a gyerekek, hiszen ezt kérték karácsonyra.


Idén a Pusztaszabolcsi Agrár Zrt. is csatlakozott a jótékony célú kezdeményezéshez. A Fejér Termék-díjjal kitüntetett vállalkozás a saját üzemükben készített tejtermékekkel járult hozzá a gyermekotthon lakóinak szebb karácsonyához. Az üzem ajándékait Sziebler Péterné, a Pusztaszabolcsi Agrár Zrt. igazgatósági elnöke adta át.
De csatlakozott az ajándékozáshoz a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Fejér megyei szervezetének elnöke, Varga Imre is, aki Fejér megyei termelők által felajánlott almát küldött az otthon lakóinak.


„Köszönjük az intézmény lakóinak a szeretetteli fogadtatást és az ajándékokat, melyekkel vártak bennünket, az otthon munkatársainak pedig az áldozatos munkát, mellyel nap mint nap a gyermekekért dolgoznak” – mondta el Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke.

Keresés

Tájékoztatás

Kincsestáj kerékpárút

 

FELHÍVÁS


 

Foglalkoztat. Paktum

Mór-Bodajk kerékp. út

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

Kerékpárút-fejlesztés

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2022

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP