MNVH

 

2021-2027 stratégia

 

2021-2027 projektek

A 2021-2027 IDŐSZAK PROJEKTSZINTŰ ELŐKÉSZÍTÉSE FEJÉR MEGYÉBEN

Foglalkoztatás

Megyei identitás erősítése

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Tájékoztatás a Székesfehérvári Törvényszék fiatalkorúak büntetőügyeiben eljáró ülnökeinek jelöléséről és választásáról
A köztársasági elnök soron kívüli ülnökválasztást tűzött ki a Székesfehérvári Törvényszék fiatalkorúak büntetőügyeiben eljáró ülnökei vonatkozásában. Az ülnököket a Fejér Megyei Önkormányzat közgyűlése 2022. augusztus végi rendkívüli ülésén választja meg. 
2022.07.22. 19:47
Szerdán startol az EFOTT
Idén nyáron ismét a Velencei-tó partjára látogat a hallgatók legnagyobb rendezvénye, az EFOTT Fesztivál. Ez alkalommal a Sukorói-félsziget ad otthont a rendezvénynek, ahol a terv szerint hosszú távra rendezkedik be. Világsztárokkal és a legjobb hazai előadókkal várja látogatóit az ország legnagyobb hallgatói fesztiválja július 13-17. között. 
2022.07.12. 11:22
Elkezdődött Sukoró történelmének eddigi legnagyobb fejlesztése
Ünnepélyes keretek között tették le a sukorói óvoda és bölcsőde alapkövét szerdán. A 715 millió forintos összköltségű projekt Sukoró történelmének eddigi legnagyobb beruházása. Az alapkövet Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, Tessely Zoltán országgyűlési képviselő és Mészárosné Hegyi Gyöngyi polgármester helyezték el. 
2022.07.07. 11:15
Hat település támogatásáról döntött a Megyei Pénzügyi Keret Közgyűlése
Pénteken ülésezett a Megyei Pénzügyi Keret Közgyűlése a Megyeházán. Idén a közgyűlés hat település vonatkozásában 59.927.429 forint biztosításáról döntött – tájékoztatott az ülést követően Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Önkormányzat, valamint a Megyei Pénzügyi Keret Közgyűlés elnöke.
2022.06.25. 12:55
Letették az új bölcsőde alapkövét Pákozdon
Új bölcsőde épül Pákozdon, a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program 570 millió forintos támogatásával. A fejlesztés eredményeként három bölcsődei csoportban, összesen negyvenkét kisgyerek számára lesz majd megfelelő, korszerű ellátást biztosító hely. A Pákozd központi részén épülő, minden elvárásnak megfelelő új bölcsőde alapkövét pénteken tette le Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, Tessely Zoltán, a térség országgyűlési képviselője és Kardos Ádám, Pákozd polgármestere. 
2022.06.25. 12:29
Szakmai beszámolók és támogatási döntések a Fejér Megyei Közgyűlésen
Az idei esztendő első félévének utolsó ülését tartotta csütörtökön a Fejér Megyei Közgyűlés. Az ülés első felében szakmai beszámolókat hallgatott meg a testület, de döntés született egyebek mellett három Fejér megyei település, összesen 450 millió forintos támogatásáról is. 
2022.06.23. 16:50
Megújul az Ercsi Tanuszoda
Megújul az Ercsi Baczakó Péter Sportcsarnok tanuszodája, így hamarosan újra lehetőségük lesz az ercsi fiataloknak, hogy szervezett úszásoktatás keretében használják a létesítményt. A tanuszoda felújítását az Emberi Erőforrások Minisztériuma 135 millió forinttal támogatja. A felújítással kapcsolatban csütörtökön tartott tájékoztatót a helyszínen Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, Szilágyiné Németh Sarolta, a Dunaújvárosi Tankerületi Központ igazgatója, valamint Szabó Tamás, Ercsi polgármestere és Gólics Ildikó képviselő. 
2022.06.13. 10:57
Civil Fórum Dunaújvárosban
Fejér megyei, két napos megyejárása záró állomásaként csütörtökön Dunaújvárosba látogatott a Miniszterelnökség civil és társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára. Szalay-Bobrovniczky Vince Dr. Molnár Krisztiánnal, a Fejér Megyei Közgyűlés elnökével, és Dr. Mészáros Lajossal, a térség országgyűlési képviselőjével egy kerekasztal beszélgetés keretében egyeztetett a térség civil szervezeteinek képviselőivel. 
2022.06.10. 13:23
Magyar Falu Program – 54 millió forintos fejlesztés Perkátán
Perkáta Nagyközség Önkormányzata a közelmúltban három, a Magyar Falu Program keretében meghirdetett pályázaton szerepelt sikerrel. Az összesen 54 millió forint értékű fejlesztések ünnepélyes átadására kedden került sor. Az eseményen részt vett Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, Oláh István, Perkáta ügyvivő alpolgármestere és Dr. Mészáros Lajos, a térség országgyűlési képviselője. 
2022.06.08. 11:56
Európai Dísznövény és Kertművészeti Napok Fehérvárcsurgón
Június 3-a és 5-e között rendezik meg a 18. Európai Dísznövény és Kertművészeti Napokat a Fehérvárcsurgói Arborétum és Károlyi Kastélyparkban. A nívós esemény központi témái a klímaváltozás és a biológiai sokféleség lesznek. A szakmai programok mellett kerti kiegészítők, növények, kézműves termékek vásárával, botanikai sétával és családi programokkal várják a közönséget. 
2022.06.01. 09:31

Keresés

Tájékoztatás

Kincsestáj kerékpárút

 

FELHÍVÁS


 

Foglalkoztat. Paktum

Mór-Bodajk kerékp. út

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

Kerékpárút-fejlesztés

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2022

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP