MNVH

 

2021-2027 stratégia

 

2021-2027 projektek

A 2021-2027 IDŐSZAK PROJEKTSZINTŰ ELŐKÉSZÍTÉSE FEJÉR MEGYÉBEN

Foglalkoztatás

Megyei identitás erősítése

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Útfejlesztések Pannónia Szívében
Elkészült a 81114. jelű Pátka bekötőút belterületi szakasza, melyet pénteken adott át Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, Tessely Zoltán, a térség országgyűlési képviselője, Molnár István, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Fejér megyei igazgatója és Pásztor József, a felújítást kezdeményező civilek vezetője. További útfejlesztéseket is bejelentettek pénteken: megújul a pátkai bekötőút további 900 méteres, külterületi szakasza, és felújításra kerül a 6213. jelű út Pákozd-Dinnyés közötti, közel 4 kilométeres szakasza. 
2022.10.23. 11:16
Magyarok Kenyere 2022 - átadták a Fejér megyei adományokat
Ebben az esztendőben is a Megyeháza adott otthont a Magyarok Kenyere jótékonysági program Fejér megyei átadójának. Megyénk gazdáitól több mint 23 ezer kilogramm búzaadomány érkezett, az ebből őrölt lisztet 11 Fejér megyei szervezethez és Kárpátaljára juttatják el a program szervezői. 
2022.10.14. 11:05
Fejlesztési és működési támogatás Iváncsának
A Fejér Megyei Közgyűlés a Fejér Megyei Önkormányzat által nyújtott támogatásokról szóló rendelete alapján 414.473.213 Forint támogatást nyújt Iváncsa Önkormányzatának, amelynek forrását a különleges gazdasági övezetből befolyt bevételek képezik. A megállapodást Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke és Molnár Tibor, Iváncsa polgármestere írta alá szerdán. 
2022.10.13. 13:30
Hat csoportszobás, 72 férőhelyes bölcsőde épül Etyeken
A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program 643 millió forintos, valamint Magyarország Kormányának további 400 millió forintos támogatásával hat csoportszobás, 72 férőhelyes bölcsőde épül Etyeken. A beruházás alapkövét kedden tette le Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, Tessely Zoltán országgyűlési képviselő, Zólyomi Tamás polgármester, és a kivitelező Plant-Orient Kft. cégvezetője, Borbély Viktor. 
2022.10.12. 14:13
Több mint 1 milliárd forint támogatás Rácalmásnak – csütörtökön írták alá a megállapodást
A Fejér Megyei Közgyűlés a Fejér Megyei Önkormányzat által nyújtott támogatásokról szóló rendelete alapján 1.048.561.025 Forint támogatást nyújt Rácalmás Város Önkormányzatának, amelynek forrását a különleges gazdasági övezetből befolyt bevételek képezik. A megállapodást csütörtökön, Rácalmáson írta alá Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke és Schrick István, Rácalmás polgármestere. 
2022.10.07. 09:11
Gazdaságfejlesztési fórumot tartottak a Megyeházán
Czunyiné dr. Bertalan Judit, az Északnyugat-magyarországi Gazdaságfejlesztési Zóna komplex fejlesztéséért felelős kormánybiztosa tartott gazdaságfejlesztési fórumot a Megyeházán szerdán. A fórum keretében a kormánybiztos együttműködési megállapodást írt alá a Kodolányi János Egyetemmel, valamint a Dunaújvárosi Egyetemmel.
2022.10.06. 14:13
Elkészült a Vereb–Vál–Gyúró–Etyek összekötő út nyomvonalának végleges terve
Alapos előkészítő munka és lakossági egyeztetéseket követően készült el a Vereb–Vál–Gyúró–Etyek településeket összekötő új, országos közút nyomvonalának terve. A Fejér Megyei Önkormányzat, valamint a Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat által létrehozott Velencei-tó és Térsége, Váli-völgy, Vértes Térségi Fejlesztési Tanács megbízásából készített tervdokumentáció ünnepélyes átadására Tessely Zoltán, a terület országgyűlési képviselője és Dr. Molnár Krisztián VVVTFT elnökének jelenlétében került sor szerdán a székesfehérvári Megyeházán.
2022.10.05. 16:11
Fontos kérdésekben döntött a Fejér Megyei Közgyűlés szeptember végi ülésén
Rendes ülést tartott szeptember 29-én a Fejér Megyei Közgyűlés. Több jelentős kérdésben is döntöttek a képviselők. Egyebek mellett egyhangúan támogatta a testület Fejér megye új rendőr-főkapitánya, Szabó Vendel kinevezését, valamint a közgyűlés fontos napirendi pontja volt a Duna-mente – Fejér megye különleges gazdasági övezettel kapcsolatos tájékoztató.
2022.09.29. 18:14
A szabadságharc hőseire emlékeztek Sukorón
A Pákozd-Sukorói csata 174. évfordulóján, a Sukorói református templomban emlékeztek a csata előestéjén itt megtartott haditanácsra és a szabadságharc hőseire. A hagyományos megemlékezésen Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke mondott ünnepi beszédet. 
2022.09.29. 16:04
Soponyán jubilált a Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztivál
Idén újra a megszokott helyszínen, a Soponyai Ökocentrumban rendezték meg szeptember 3-án a 15. Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztivált és Fejér Megyei Vadásznapot. A jubileumi eseményen több százan ragadtak fakanalat, köztük román, lengyel és cseh szakácsok. A jubileumi rendezvényt dr. Nagy István agrárminiszter nyitotta meg, és köszöntőt mondott Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke. 
2022.09.20. 12:52

Keresés

Tájékoztatás

Kincsestáj kerékpárút

 

FELHÍVÁS


 

Foglalkoztat. Paktum

Mór-Bodajk kerékp. út

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

Kerékpárút-fejlesztés

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2022

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP