MNVH

 

2021-2027 stratégia

 

2021-2027 projektek

A 2021-2027 IDŐSZAK PROJEKTSZINTŰ ELŐKÉSZÍTÉSE FEJÉR MEGYÉBEN

Foglalkoztatás

Megyei identitás erősítése

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

„Fejér Termék 2022” – a Megyenapon adták át az elismeréseket
A Megyenaphoz kapcsolódóan idén is megrendezték a Megyekorzót, ahol Fejér megye minőségi termékeket előállító termelői és kézművesei mutatkoztak be. Ennek keretében adták át a „Fejér Termék 2022” elismeréseket, amelyet a Fejér Megyei Önkormányzat két kategóriában: feldolgozott élelmiszer termék és kézműves ipari termék kategóriákban hirdetett meg. Ebben az esztendőben kézműves ipari termék kategóriában Pásztor Sarolta, feldolgozott élelmiszer kategóriában pedig a Pusztaszabolcsi Agrár Zrt. nyerte el a „Fejér Termék” elismerést. 
2022.03.25. 19:33
Isten éltessen, Fejér megye!
A Fejér Megyei Önkormányzat legnagyobb saját ünnepére, a Megyenapra került sort március 25-én, pénteken. Ebben az esztendőben az Aranybulla kiadásának 800. évfordulóját ünneplő Szent István városában rendezték meg a Megyenapot, ahol az ünnepi közgyűlés keretében adták át az önkormányzat kitüntető címét és díjait.  
2022.03.25. 17:52
Nyolc fejlesztés öt településen, több mint 1,3 milliárd forintból
Hétfőn kihirdetésre kerültek a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program folytatása, a TOP 2 Plusz Fejér megye 4-es választókerületét érintő nyertes pályázatai. A támogató döntésnek köszönhetően 5 település, 8 fejlesztést valósíthat meg összesen 1,33 milliárd forint értékben.  
2022.03.22. 12:46
Szent István városában lesz március 25-én a Megyenap
A Fejér Megyei Önkormányzat legnagyobb saját ünnepére, a Megyenapra kerül sor március 25-én pénteken. Ebben az esztendőben Székesfehérváron, a Megyeházán rendezik meg a Megyenapot, ahol az ünnepi közgyűlés keretében adják át az önkormányzat kitüntető címét és díjait. A Megyenaphoz kapcsolódóan idén is lesz Megyekorzó, a “Hagyomány-Érték-Minőség” jegyében átadják a Fejér Termék 2022 elismeréseket is.Az ünnepség élő közvetítése az alábbi linken követhető:  https://youtu.be/qS4aCMJ4IXE
2022.03.18. 15:29
Az itt élők komfortját szolgálják – fejlesztések Nagyvenyimen
Összesen 155 milllió forint értékű, a közelmúltban megvalósult fejlesztéseket adott át pénteken reggel Nagyvenyimen Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, Vargáné Kaiser Katalin polgármester, és Dr. Mészáros Lajos kórházfőigazgató-, képviselőjelölt. A három fejlesztés mindegyike 100%-ban hazai forrásból, Magyarország Kormányának támogatásával valósult meg. 
2022.03.18. 14:56
A velencei szőlősgazdáknak állítottak emléket
A velencei szőlősgazdák emlékére avattak szobrot csütörtökön délután a Bence-hegyen, a Vörösmarty Pincénél. A civil kezdeményezés alapján megvalósuló kezdeményezés avatásán Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, Tessely Zoltán országgyűlési képviselő és L. Simon László, a Magyar Nemzeti Múzeum főigazgatója köszöntötte a jelenlévőket. 
2022.03.17. 17:50
Közösen ünnepelt Székesfehérvár és Fejér megye
Közösen ünnepelte Székesfehérvár Megyei Jogú Város és a Fejér Megyei Önkormányzat március 15-ét. Székesfehérvár belvárosában, fehérvári fiatalok közreműködésével látványos utcaszínházi előadás elevenítette fel az 1848-49-es eseményeket, majd dr. Cser-Palkovics András polgármester és Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke köszöntötték az ünneplőket. 
2022.03.15. 13:17
In Memoriam Berta József
Életének 74. esztendejében elhunyt Berta József, Mezőszentgyörgy volt polgármestere. A Fejér Megyei Önkormányzat „Salamon Lajos Díjával” kitüntetett egykori településvezetőt pénteken kísérték utolsó útjára a mezőszentgyörgyi temetőben. 
2022.03.12. 10:05
Több száz milliós városrészi fejlesztés Gárdonyban
Ünnepélyes keretek között adták át csütörtökön Agárdon a megújult és kibővített szolgáltatóházat. A Terület- és Településfejlesztési Operatív program több mint 400 millió forintos támogatásával megvalósuló beruházás átadásán Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke is részt vett. 
2022.03.11. 15:35
Nyugat-Dunántúli roma önkormányzatok konferenciája a Megyeházán
A Megyeházán tartottak konferenciát a Nyugat-Dunántúli roma önkormányzatok. A programon Sztojka Attila kormánybiztos, a Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóság főigazgatója is részt vett. A konferencia résztvevőit Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, valamint Törő Gábor országgyűlési képviselő, és Károlyi Attila, a Fejér Megyei Cigány Területi Nemzetiségi Önkormányzat elnöke köszöntötte. A konferencián részt vett Dr. Mészáros Lajos kórházfőigazgató, képviselőjelölt, valamint Dr. Petrin László, a Fejér Megyei Kormányhivatal főigazgatója is. 
2022.03.07. 16:10

Keresés

Tájékoztatás

Kincsestáj kerékpárút

 

FELHÍVÁS


 

Foglalkoztat. Paktum

Mór-Bodajk kerékp. út

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

Kerékpárút-fejlesztés

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2022

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP