MNVH

 

2021-2027 stratégia

 

2021-2027 projektek

A 2021-2027 IDŐSZAK PROJEKTSZINTŰ ELŐKÉSZÍTÉSE FEJÉR MEGYÉBEN

Foglalkoztatás

Megyei identitás erősítése

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Adventi jótékonysági csomagokat adtak át
A Fejér Megyei Önkormányzat és a Szegényeket Támogató Alapítvány tartós élelmiszereket és édességet tartalmazó csomaggal tette szebbé dunaújvárosi és ercsi családok karácsonyát. A csomagokat Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, Dr. Mészáros Lajos, a térség országgyűlési képviselője, és Dr. Zugor Zsuzsanna, a Szegényeket Támogató Alapítvány kuratóriumi elnöke csütörtökön adta át. 
2022.12.09. 12:59
Folytatódik a széles körű partnerségre épülő foglalkoztatási együttműködés Fejér megyében
A Fejér Megyei Önkormányzat a Fejér Megyei Kormányhivatallal konzorciumban sikeresen pályázott a Széchenyi Terv Plusz Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz keretében kiírásra került, „Megyei foglalkoztatási-gazdaságfejlesztési együttműködések” című pályázati felhívásra, ahol 3,301 milliárd forint európai uniós vissza nem térítendő támogatásban részesült. A projekt célja, hogy a megyei szintű foglalkoztatási-gazdaságfejlesztési együttműködés keretében olyan foglalkoztatási programot valósítson meg, amely hozzájárul a megye gazdaságának fejlődéséhez és a területi hátrányok csökkentéséhez. A Fejér Megyei Foglalkoztatási és Gazdaságfejlesztési Fórum 2022. december 6-án tartotta alakuló ülését a Megyeháza Címertermében.
2022.12.07. 10:22
„Nincs az a jó, amit ne lehetne még jobbá tenni”
Az egészségügyi dolgozók mindennapjainak komfortosabbá tétele érdekében egy nagy teljesítményű automata kávéfőző gépet adott át a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház szülészet-nőgyógyászati osztályán dolgozóknak dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke. Az eszközt Prof. Dr. Bucsi László főigazgató jelenlétében Dr. Hagymásy László osztályvezető főorvos és az osztály munkatársai vették át. 
2022.12.02. 12:43
Geotermikus és napelemes rendszerek fejlesztése valósult meg Gárdonyban
A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program mintegy 550 millió forintos támogatásával komplex és megújuló energiaforrásokat felhasználó rendszer telepítése valósult meg Gárdonyban. A projektzáró eseményre csütörtökön került sor, melyen Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, Tessely Zoltán, a térség országgyűlési képviselője és Tóth István, Gárdony polgármestere számolt be a beruházás részleteiről. 
2022.11.24. 14:01
Ülésezett a Fejér Megyei Közgyűlés
Névváltozattással kapcsolatos technikai döntésekről és gazdasági beszámolóról is határozott a Fejér Megyei Közgyűlés november 17-i ülésén. A testület emellett alapítványi támogatásról, és települési többletforrás biztosításáról is döntött. 
2022.11.17. 13:16
Megújult formájában várja újra látogatóit a dégi Festetics-kastély
A Nemzeti Kastélyprogram és Nemzeti Várprogram keretében, összesen mintegy 3,4 milliárd forint kormányzati és uniós forrásból újult meg Fejér megye egyik ikonikus turisztikai látványossága, a dégi Festetics-kastély. Az ünnepélyes megnyitót 2022. november 8-án tartották. 
2022.11.14. 12:07
Megújult a Sukorói református temetőben álló ravatalozó
A Magyar Falu Program 30 millió forintos támogatásával korszerűsítették a sukorói református temetőben álló ravatalozót. A megújult ravatalozót Mindenszentek ünnepének előestéjén szentelték fel, az ünnepségen Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke és Tessely Zoltán, a térség országgyűlési képviselője is részt vett. 
2022.11.07. 12:39
Elkészült az adonyi hulladékkezelő
Helyszíni bejáráson tekintették meg az adonyi hulladékkezelő központban megvalósított fejlesztéseket október 27-én. A bejáráson Raisz Anikó, a Technológiai és Ipari Minisztérium államtitkára, dr. Cser-Palkovics András, a Közép-Duna Vidéke Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás elnöke, Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke és Dr. Mészáros Lajos, a térség országgyűlési képviselője is részt vett. 
2022.11.07. 08:51
Több mint 460 millió forint értékű gárdonyi fejlesztésről számoltak be
A Gárdonyban nemrég megvalósított, illetve folyamatban lévő fejlesztésekről számolt be kedden Tóth István polgármester. A 462 millió forint összértékű fejlesztéseket ismertető tájékoztatón Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, és Tessely Zoltán, a térség országgyűlési képviselője is részt vett. 
2022.10.27. 12:55
Rendkívüli ülést tartott a Fejér Megyei Közgyűlés
Rendkívüli ülést tartott október 24-én a Fejér Megyei Közgyűlés. A képviselők egyebek mellett települési fejlesztések többletforrás igényének támogatásáról, és Szita Károly, Kaposvár Megyei Jogú Város Polgármestere, a Megyei Jogú Városok Szövetségének elnöke petíciójához való csatlakozásról döntöttek. 
2022.10.26. 10:23

Keresés

Tájékoztatás

Kincsestáj kerékpárút

 

FELHÍVÁS


 

Foglalkoztat. Paktum

Mór-Bodajk kerékp. út

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

Kerékpárút-fejlesztés

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2022

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP