MNVH

 

2021-2027 stratégia

 

2021-2027 projektek

A 2021-2027 IDŐSZAK PROJEKTSZINTŰ ELŐKÉSZÍTÉSE FEJÉR MEGYÉBEN

Foglalkoztatás

Megyei identitás erősítése

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Precíziós technológiák a mezőgazdaságban – Cecén számoltak be a mintaprogram eddigi eredményeiről
Gazdafórumot és szakmai napot rendeztek csütörtökön Cecén. A programon a „Precíziós mezőgazdasági technológiák bevezetésének és elterjesztésének elősegítése a Közép-Duna Menti Kiemelt Térségben” című agrár mintaprojekt eddigi eredményeit ismertették. 
2022.09.16. 10:44
Mária-napi búcsú és szentmise Bodajkon
Szeptember 10-én és 11-én került sor a bodajki Mindenkor Segítő Szűz Mária templom búcsújára hazánk legősibb kegyhelyén. A zarándokoknak és a megjelenteknek idén is Spányi Antal megyés püspök mutatta be két napos imádságos búcsú vasárnapi főszentmiséjét, melyen Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke is részt vett. 
2022.09.13. 08:45
A véred életet menthet - VII. Civil Véradás Fejér megyében
Hetedik alkalommal szervez Civil Véradást Fejér megyében a Fejér Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ. Ezúttal négy helyszínen várják a véradókat: Székesfehérváron, Dunaújvárosban, Móron és Sárbogárdon. A részleteket sajtótájékoztatón ismertette Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke és Dr. Zugor Zsuzsanna, az Echo Innovációs Műhely elnöke. 
2022.09.02. 13:13
Letették a kulcsi általános iskola alapkövét – 1,5 milliárd forintból újul meg az intézmény
Magyarország Kormányának nemzeti forrásból történő, több mint 1,5 milliárd forintos támogatásával újul meg és bővül ki a kulcsi Fekete István Általános Iskola. A fejlesztés alapkövét és az időkapszulát augusztus 31-én, az intézmény tanévnyitó ünnepsége keretében helyezte el Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, Jobb Gyula polgármester, Dr. Mészáros Lajos, a térség országgyűlési képviselője, valamint az intézmény igazgatója, a Dunaújvárosi Tankerületi Központ és a kivitelező képviselői, és természetesen az iskola kisdiákjai. 
2022.09.01. 13:53
Giro d’Italia – Martonvásár szurkolt idén a legkreatívabban
Martonvásár nyerte el a Nemzeti Sportügynökség által meghirdetett, a Giro d’Italia „Legkreatívabb szurkolói aktivitás” díját a május 6-i, emlékezetes huszárvágtával. Az elismerést Révész Máriusz, aktív Magyarországért felelős államtitkár adta át Martonvásár polgármesterének és a Szent László Huszárezred kapitányának augusztus 30-án, kedden. 
2022.08.31. 12:01
Rendkívüli ülést tartott szerdán a Fejér Megyei Közgyűlés
Augusztus utolsó napján rendkívüli ülést tartott a Fejér Megyei Közgyűlés. Ülnökválasztás, többletforrás biztosítása TOP pályázatok tekintetében és egy különleges gazdasági övezettel kapcsolatos napirend szerepelt a képviselők előtt. 
2022.08.31. 11:46
Tiszteletadás Szent István szarkofágjánál
A hagyományokhoz hűen Szent István szarkofágjánál tiszteletadással folytatódtak a székesfehérvári ünnepi programok augusztus 20-án délután. „Ha van valamikor szükség arra, hogy konzekvensen hirdessük értékeinket, hogy őszintén erősítsük a nemzeti összetartozásba való hitünket, hogy visszatérjünk a kereszténység tanításaihoz, keresztény hitünkhöz akkor az most van” – emelte ki a Nemzeti Emlékhelyen megtartott ünnepi beszédében Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke.  
2022.08.20. 20:14
Székesfehérváron mondta el ünnepi beszédét Novák Katalin, Magyarország köztársasági elnöke
A nemzet történelmi fővárosában, Székesfehérváron mondta el ünnepi beszédét Novák Katalin köztársasági elnök augusztus 20-án, az államalapítás és Szent István király ünnepén. Az ünnepség keretében áldotta meg az új kenyeret Spányi Antal megyés püspök.  
2022.08.20. 15:13
Elkezdődött a Királyi Napok programsorozata Szent István városában
Pénteken este, a Királyi Napok megnyitóján az Élet pecsétje című dramatikus történelmi játékkal tisztelgett Székesfehérvár az Aranybulla kiadásának 800. évfordulója előtt, megnyitva ezzel az idei programsorozatot. Szombaton az Osszárium ünnepélyes megnyitásával folytatódtak az ünnepi programok. 
2022.08.13. 20:16
Közeledik Szent István ünnepe – pénteken veszi kezdetét a Székesfehérvári Királyi Napok
A Székesfehérvári Királyi Napok idén is gazdag kínálattal várja a vendégeket. A Szent István ünnepe köré szervezett programsorozat augusztus 12-én, pénteken 21 órakor az „Élet pecsétje – Rege az Aranybulláról” című dramatikus történelmi játékkal veszi kezdetét. Az idei év különlegessége, hogy augusztus 20-án az ünnepi közgyűlést - az Aranybulla Emlékév okán - az Aranybulla-emlékműnél rendezik meg.  
2022.08.08. 13:45

Keresés

Tájékoztatás

Kincsestáj kerékpárút

 

FELHÍVÁS


 

Foglalkoztat. Paktum

Mór-Bodajk kerékp. út

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

Kerékpárút-fejlesztés

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2022

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP